Donacija Sunoko šećera za domove širom Srbije

05.01.2017. | Vesti i saopštenja
Donacija Sunoko šećera za domove širom Srbije

Jedna od najvažnijih vrednosti kompanije Sunoko, članice MK Group sistema, jeste društveno odgovoran rad. Godinama nastojimo da budemo odgovoran i pouzdan partner zajednice u kojoj žive i rade naši zaposleni,saradnici i krajnji potrošači, zato smo se rado odazvali pozivu Fondacije Njenog kraljevskog visočanstva princeze Katarine u podršci deci bez roditeljskog staranja, uzrasta od tri do dvanaest godina.

Početkom 2017. Fondacija je tri dana bila domaćin tradicionalnih božićnih prijema za više od 1.200 dece bez roditeljskog staranja. Za novogodišnje raspoloženje pobrinuli su se
Deda Mraz koji je mališanima delio poklone, animatori iz ansambla „Čigra“, kao i muzički program dečijeg hora „Čarolija“.

Kompanija Sunoko je ovu humanitarnu manifestaciju podržala donacijom šećera za 15-tak domova širom Srbije u kojima žive i borave deca bez roditeljskog staranja i deca sa invaliditetom.

Sunoko kontinuirano podržava Fondaciju Njenog kraljevskog visočanstva princeze Katarine, tako je 2016. godine donirala jednu tonu šećera za potrebe najugroženijih. Polovina donacije, 500 kilograma šećera, prosleđena je Opštoj bolnici u Somboru, a druga polovina sirotištu „Mika Antić“.