Porodično natkuvavanje

24.11.2019. | Vesti i saopštenja
Porodično natkuvavanje

23.11.2019.
Naša kompanija Sunoko podržala je veliko takmičenje „Porodično natkuvavanje by Lena“, održano proteklog vikenda u šoping centru „Ušće“. U takmičenju su učestvovale tri porodice: Aćimović, Tuvić i Madić (predstavnici Sunoko tima). Njihov zadatak bio je da od odabranih namirnica pripreme predjelo, glavno jelo i desert u zadatom vremenskom roku.
Program je vodio dr Saša Plećević, poznatiji kao Dr Feelgood. Pozitivna atmosfera obeležila je nadmetanje, a gledaoci su navijali za svoje favorite. U pauzama između obroka organizovane su i specijalne igrice poput najbržeg pravljenja sendviča, zatim ubacivanja kockica šećera u čašu bez korišćenja ruku i druge.
Sve tri porodice koje su učestvovale u „Porodičnom natkuvavanju by Lena“ uložile su veliki trud da njihovi specijaliteti budu ne samo ukusni nego i lepo dekorisani kako bi osvojili najviše ocene, tako da je pred žirijem bio veoma težak zadatak.
Prvo mesto „Porodičnog natkuvavanja by Lena“ osvojio je tim „Frikoma“, odnosno porodica Aćimović, koja je oduševila žiri prvenstveno ukusnom hranom, a zatim trudom i dekoracijom svojih obroka. Svi učesnici nagrađeni su poklon paketima sponzora događaja „Frikoma“, „Carnexa“, „Sunoka“ i „Tefala“, dok su pobednici osvojili i vikend za celu porodicu na Kopaoniku.