Sunoko dobitnik priznanja „Kapetan Miša Anastasijević“

11.12.2014. | Vesti i saopštenja
Sunoko dobitnik priznanja „Kapetan Miša Anastasijević“

Kompaniji Sunoko i njenom direktoru Ljubiši Radenkoviću, na svečanosti održanoj u Matici srpskoj, dodeljeno je tradicionalno priznanje „Kapetan Miša Anastasijević“ namenjeno najboljim stvaraocima u društvenom i privrednom životu Južnobačkog okruga.

Po rečima predsednika žirija za dodelu nagrade, prorektora Univerziteta u Novom Sadu prof.dr. Radovana Pejanovića, glavni kriterijumi za priznanja su bili, između ostalog, filantropija, solidarnost, istrajnost, obrazovanje i sposobnost što predstavlja još jedan dokaz da kompanija Sunoko kontinuirano pruža šansu mladima da, učešćem u poslovanju kompanije, steknu neophodna teorijska i praktična znanja, kao i da životu zajednice u kojoj posluje doprinosi kroz brojne donatorske, sponzorske i humanitarne aktivnosti.

I u narednim godinama kompanija Sunoko će nastaviti da prepoznaje važnost društveno odgovornog poslovanja brinući se o svojim zaposlenima, uzimajući aktivno učešće u životu lokalne zajednice i ostvarujući partnerske odnose sa svojim okruženjem.