Sunoko partner međunarodnog sajma i konferencije „Belgrade food show 2020“

24.11.2020. | Vesti i saopštenja
Sunoko partner međunarodnog sajma i konferencije „Belgrade food show 2020“

24.11.2020. – Kompanija Sunoko podržala je ovogodišnji online međunarodni sajam visokokvalitetne hrane „Belgrade food show 2020”, koji je okupio je predstavnike ključnih institucija zemlje i regiona, vodeće evropske eksperte i lidere industrije.

Slobodan Košutić, direktor kompanije Sunoko, bio je učesnik panela „Jedinstvena oznaka za kvalitet domaćeg proizvoda”, u okviru konferencije i ovom prilikom je istako:

„Kompanija Sunoko 100% proizvoda proizvodi od sirovina koje imaju domaće poreklo, tj. šećerne repe koja se uzgaja u Srbiji. Imamo standarde i visok kvalitet proizvoda, a žigom Čuvarkuća taj kvalitet je i zvanično priznat. Žig Čuvarkuća ima značaj i za potrošače i za proizvođače i podstiče domaću proizvodnju i domaću ekonomiju. Iza ove oznake stoji Privredna komora Srbije, a samim tim, kroz sertifikaciju proizvoda, obezbeđuje se i potvrđuje visok kvalitet proizvoda”.

Na konferenciji su učestvovali i prof dr Saša Veljković, redovni profesor Ekonomskog fakulteta u Beogradu i predsednik Srpskog udruženja za marketing (SeMA) Marc Ernest Garofani, generalni direktor kompanije Veropoulos Srbija i Branislav Sekulić, osnivač kompanije Vrtlari, dok je moderator bio Miloš Pejčinović iz  Asocijacije za promociju srpske hrane.

VIDEO