Kompanija /

Naši zaposleni

Nasi-zaposleni

Uspešnu kompaniju čine uspešni ljudi.

Uspeh kompanije Sunoko grade posvećeni, brzi i efikasni ljudi koji svojim idejama, znanjem i iskustvom unapređuju svakodnevno poslovanje kompanije.

U kompaniji Sunoko nećete pronaći samo posao – mi Vam pružamo izazov, karijeru i razvoj.

Potpuno posvećeni

Sunoko čini sve da obezbedi dobre uslove za kvalitetan rad i razvoj profesionalnih i ličnih kapaciteta svojih zaposlenih.

Briga o zaposlenima predstavlja apsolutni prioritet naše kompanije, koji se ogleda u brojnim aktivnostima koje pružamo zaposlenima.

Organizovanjem redovnih edukacija usmerenih na podizanje nivoa kompetencija, sportskih manifestacija, team building-a i korporativnih svečanosti, vodimo računa o zadovoljstvu zaposlenih ali i svim standardima bezbednosti i zaštite na radu.

Sektor ljudskih resursa okrenut je regrutaciji mladog, perspektivnog i obrazovanog kadra. Verujemo da entuzijazam i nova znanja mladih, kao i iskustvo i stabilnost u radu starijih kolega, čine kombinaciju koja garantuje poslovni uspeh.

Kod svojih zaposlenih cenimo posvećenost kompaniji i njenim ciljevima, usredsređenost na rezultate i želju za razvojem i unapređenjem karijere.