Kompanija /

O nama

o-nama

Kompanija Sunoko ima najslađi cilj postojanja. Unosimo radost u svaki dom, čineći svaki Vaš dan slađim, lepšim i neponovljivim. I uvek smo na dohvat ruke, slatka podrška za svaki trenutak.

Vođeni vizijom da budemo lider u proizvodnji i snabdevanju šećerom u regionu i među vodećim proizvođačima šećera u Evropi, kontinuirano rastemo u svim segmentima poslovanja. Prepoznajemo najveća dostignuća svog rada u negovanju korporativne misije, proizvodeći šećer najvišeg kvaliteta pod najoptimalnijim uslovima proizvodnje, istovremeno brinući o potrebama potrošača i životnoj sredini.

Sa svoje tri fabrike šećera u Vrbasu, Pećincima i Kovačici najveći smo domaći proizvođač i izvoznik šećera.

Snabdevamo šećerom veliki deo domaće i inostrane prehrambene i konditorske industrije, veliki broj veletrgovina i domaćinstava.

Kao odgovoran subjekt na domaćem tržištu proizvodnje šećera, neprestano težimo da obezbedimo stabilno i održivo snabdevanje povezanih industrija i najširih potrošača najslađom osnovnom namirnicom, šećerom.

Sunoko - Politika zaštite životne sredine i bezbednosti i zdravlja na radu Sunoko - Politika zaštite životne sredine i bezbednosti i zdravlja na radu

Poslovna politika kompanije Poslovna politika kompanije

Politika kvaliteta i bezbednosti proizvoda Politika kvaliteta i bezbednosti proizvoda

OHS - Novi Sad -do feb 2022 OHS - Novi Sad -do feb 2022

GMP - Novi Sad do jan 2023 GMP - Novi Sad do jan 2023

EMS - Novi Sad - do maja 2024 EMS - Novi Sad - do maja 2024

SAI-FSA održivi razvoj poljoprivredne proizvodnje šećerne repe SAI-FSA održivi razvoj poljoprivredne proizvodnje šećerne repe